maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kesäisellä mielellä

Hei,
Täällä blogissa on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Kevät meni sellaisella vauhdilla ettei perässä meinannut pysyä ja kesäkin on nyt jo pitkällä. Kauhukseni tässä kerran huomasin, että edellisestä päivityksestä on tooodella pitkä aika.
Jotain pientä olen neulonut koko ajan, sukkia lähinnä tehnyt ja lankavarastoa yrittänyt epätoivoisesti supistaa. Tavoitettani lankavaraston tyhjentämisessä en ole kuitenkaan saavuttanut onnistuneesti, mutta jos silti kuitenkin syksyllä antaisin itselleni luvan ostaa pari kerää jotain ihanaa uuttuutta. Ja onhan tässä koko pitkä kesä aikaa vielä supistella varastoja :)
Tässä kuvina mm. "triojäätelösukat", joissa kerän loppu 7-veljestä raita ja yksiväriset roosa, ruskea ja valkea. 3mm bambupuikoilla tehty.
Jämälangoista syntyi myös keväiset pienet sukat varastoon. Kyllä nämäkin vielä jotkut jalat löytää :)
7-veljestä ja kerän loppujen kulutusta, kanervan sävyt tällä kertaa.
Vielä ei ole mustikat kypsiä, mutta näyttää siltä, että hyvä mustikkasato on tulossa.
Monta reissua tuli matkattua parin kuukauden aikana länsi-suomeen kuopuksen harrastuksen myötä. Osalla automatkoista oli kudin mukana, kun ei tarvinnut itse ajella. Vaaleat syntyivät Rauman reissulla lankana luonnonvalkoinen Novita Nalle 3 mm bambu puikoilla. Siniset Tammisaaren reissulla lankana 7-veljestä 3 mm bambupuikoilla. Malli nimeltään kaaripitsisukka, ohje löytyy täältä vanhasta postauksesta.
Tällä hetkellä puikoilla on parikin työtä. Kotona Silver dream-langasta sukat itselle ja ihan alkumetreillä.
Mökkikäsityönä on perussukkaa tulossa Novitan sinivalkovihreästä nostalgiasta. Esikoinen varasi nämä jo itselleen.
Nyt lähden nauttimaan kesästä satoi tai paistoi, täysillä heittäydyn joka tapauksessa. Puikot ja lanka mukana matkassa tietysti. Yritän tännekin päivitellä jotain hieman ahkerammin. Mukavaa kesää kaikille!
Heittäydy täysii
Mitä ikinä teetkin
Ja elä nyt missä ikinä meetkin
Silmissä kipinän hetki
Heittäydy täysii
Siihen mikä on tärkee
Ja teen sitä missä sulle on järkee
Silmissä kipinän hetki
Teen mitä se vaatii
Vaik en pääsis ees maalii
Se on se fiilis mitä etsit
Silmissä kipinän hetki
Teen mitä se vaatii
Vaik en pääs ees maalii
Se on se fiilis jota etsit
Silmissä kipinän hetki
Kipinän hetki

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...