keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kohta se alkaa, kohta se alkaa

Heips,
Viime sunnuntaina satoi meillekin tänne ensilumen. Ei sitä paljoa tullut, mutta sen verran että maa peittyi. Kyllä se on ihmeellistä, kuinka heti tuntuu paljon valoisammalta. Toivottavasti lumi ei nyt heti sula pois. Jotenkin pidän myös tästä syksyn pimeydestä, sillä silloin voi poltella mielin määrin kynttilöitä ja käpertyä sohvan nurkkaan neulomaan. Fb:ssa eräässä ryhmässä esiteltiin kynttilää, jonka pinta oli kuin neulottu. Se kynttilä oli ostettu Ikeasta, joku siellä vinkkasi, että myös Jyskissä olisi sellaisia. Sinne siis...
Ja nyt sellainen on myös minulla :)  Ehkä tässä joku ilta laitan sen palamaan. Käsitöissä tällä hetkellä on puikoilla ihan perussukkaa. Yhdet tossut on taas huovutettu.
Lankana Novita Puro vanhaa varastoa ja harmaa on Novitan Suomivilla. 56s ja 8 puikoilla kantaosa 19cm ja 7 puikoilla kärkiosa 18cm. Tässä ennen pesukoneeseen menoa.
Hienopesu 40 astetta, normaali linkous. Tossuista tuli n. kokoa 38. Toivottavasti ovat sopivan kokoiset. Pohjaan laitan vielä jotain, että kestäisivät kauemmin eivätkä olisi liukkaat.
Tämän viikon sunnuntaina aukeaa myös joulukalenteri täällä blogin puolella. Siihen liittyen olen tehnyt kaikenlaista pientä :)
Olkaahan kiltisti, tontut kurkkii jo ikkunoista ;) Nähdään sunnuntaina!

Tontun tiuku helähtää
pimeässä siellä.
Minne matka miekkosten
talvisella tiellä?
 Joulu meitä juoksuttaa,
kiirettä nyt riittää.
 Tuotte joulutunnelman,
siitä saamme kiittää.
 Sytytämme kynttilät,
pimeän ne poistaa.
 Hyvän tahdon terveiset
silmistänne loistaa.

– Ester Ahokainen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...