keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kevät puikoilla

Heips,
Maaliskuu se kääntyi huhtikuuksi ja kelloja siirretty tunti eteenpäin. Kevät vaan antaa odottaa itseään. Päivällä on mukavasti jo lämpöasteita, mutta yöt on turhan kylmiä. Tänäkin aamuna -8 astetta, ei kiva.
Kuopus pyyteli tekemään hänelle kevätlapaset. Samasta langasta oli toivomus tullut kuin mistä niitä kukkia pitsikehikolla pyörittelin. Niinpä tuumasta toimeen. Ensin meinasin tehdä kaksinkertaisella langalla, mut olis tullut niin paksut joten luovuin ajatuksesta.
Peruslapaset lankana Novita Tivoli ja 3 mm puikot. Lankaa meni yllättävän vähän näihin vajaa 100g. Lapsi tykkää :)
Lopusta langasta tulee sitten ainakin kevätsukat tutulla mallilla.
Esikoinen on myös esittänyt kevätlapastoiveen, lanka vielä hakusessa. Vaihtoehtoja ja värejä on kuulemma liikaa, ehkä joku Novitan usva sävyistä (tai sitten ei..)
Taannoin kun pengoin laatikoita, löysin jo unohtamani virsut. Nämä olen saanut vuonna nappi ja neppari, kun olin opiskelijana paikallisessa keskussairaalassa. Siellä oli eräs hurmaava n 80-vuotias pappa joka itse teki näitä ja antoi niitä sitten joillekkin muistoksi. Sain olla yksi onnellinen :) Alunperin nämä oli kiinni narulla ja hakaneulalla rintakoruna. Halusin hieman tuunata ja otin narun pois tehden näin korvakorut.
 
Näin nää virsut sai nyt uuden elämän ja on välillä menossa mukana. Toisten blogeja kun käy lukemassa ja puhumattakaan selailee lehtiä, niin omien töiden lista "mitä haluaisi tehdä" senkun pitenee. Onhan se mukavaa ettei tekeminen lopu :) Esimerkiksi Ravelyn dreambird olis haaveissa..
No nyt kuitenkin ensin muuta. Mukavaa loppuviikkoa ja näkyillään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...