keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Mielessä krookukset ja leskenlehdet

Heips,
Kevät keikkuen tulevi, niinhän se vanha kansa sanoi aikanaan ainakin täällä meillä päin. Siltä myös tuntui kun maanantaiaamuna ulos katsoi. Lunta satoi muutaman sentin röpelöisen jään päälle. Onneksi pahimmilta kaatumisilta vältyttiin meidän perheessä. Nyt on pari päivää aurinko paistanut ainakin osan iltäpäivästä sulatellen hieman kinoksia, yöpakkaset ihan oikeesti sais vaan hellittää. No ehkä ensi viikolla....
Edellisessä postauksessa mainitsin, että esikoinen miettii lankavaihtoehtoja kevätlapasiin. Eräällä yhteisellä kauppareissulla, sitten saatiin päätös tehtyä ja langaksi valikoitui "kaikista ihanista langoista" sitten Novitan tivoli. Eriraidoilla kuin sisaren :)
Näitä neuloessa tuli ihan keväiset krookukset mieleen, on niin mukavan kirkkaat ja keväiset värit. Malli on peruslapanen ja 3mm bambupuikoilla neulottu. Puikoilla olleet kevätsukat sain myös valmiiksi. Niissä väritys kuin leskenlehdillä, siis kevättä ilmassa :)
Malli on tuttu ja menee telkkaria katsoessa, siksi niin mukava tehdä. Näille ei vielä ole kotia löytynyt, vaikka kuopus niitä kovasti jo toivoikin omaan jalkaan (häneltä puuttuu kevätsukat?! ja olisi lapasten kanssa samaa sarjaa....).  Nyt puikoille laittamaan ainakin uusi tiskirätti, kevätväreissä tietysti ja mahdollisesti myös sukat. Malli vielä mietinnässä, jotain uutta haluaisin kokeilla, katsotaan mihin päädyn. Näkyillään taasen!

Toivoisin olevani
villasukat,
jos jalkojasi palelee,
nenäliina,
jos sinua itkettää,
virkistävä juoma,
jos olet väsynyt
ja sinua janottaa,
enkeli, joka sinua auttaa,
jos apua tarvitset.
Toivoisin olevani ystävä,
joka sinua ilahduttaa
                                    - Marleena Ansio -



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...