lauantai 30. marraskuuta 2013

Välineurheilua

Heips,
Tälläinen vieras käy meidän lintulaudalla napostelemassa aina välillä.
Ei uskoisi äkkiseltään, minkälaista "välineurheilua" neulominen ja käsityöt on. On normaaleja metallisia ja muovisia. Sitten erilaisista puista tehdyt mm. bambu, koivu, ruusupuu jne. ja nämähän on pyöreitä. Nyt muutamassa fb-ryhmässä ja blogissa on puhuttu kovasti neliskanttisten puikkojen puolesta. En voinut vastustaa kiusausta, kun sain tietää, että virkkukoukkusessa on myytävänä sellaisia. Se on niin ihana ja positiivinen kauppa, että siellä on kyllä kiva vierailla välillä :)
Nyt siis olen onnellinen neliskanttiseten puikkojen omistaja ja vihreät sukat niillä työn alla.
3mm puikot ja lankana Novita Polkka. Puikot sauhuaa näin joulun alla.
Kauppareissulla mukaan tarttui jo ensimmäiset hyasintit (ja paikallisesta "cittarista" muutama kerä tarjouksessa ollutta seiskaveikkaa..). Kukkien väreistä en ole ihan varma, mutta ensimmäisen asetelman meinasin niistä tehdä.
Välillä on joskus sellainen outo tunne, ihan kuin joku tarkkailisi kaikkia tekemisiä. Kuitenkin kun katsoo ympärille, ketään ei näy. Tavaroita häviää, aivan kuin joku olisi siirtänyt niitä. Vaikka illalla laittoi esim. sukat tuolille, niin aamulla niitä ei löydy mistään.
Joskus myös saattaa kuulua pieni kolahdus, tai ihan kuin joku tirskuisi. Outoa....
No pitää jatkaa hommia.. Hei taas!
Iloisesti, iloisesti
alkaa tontun joulupesti. 
Kantapäissä siivet kilkkaa, 
nyt me juostaan kiireenvilkkaa. 
Tontuntöitä joulun alla:
toiveita on tulvimalla.
Lumipilveen hukkuu katu, 
joulu tulee niin kuin satu. 

- Tittamari Marttinen - 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...