sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Helsingin tuliaiset

Heips,
Niin sitä tuli käytyä isossa kylässä opiskelemassa laatua. Kyllä oli laatu kohillaan myös kauppakierroksella. Torstaina käväsin Oulukylässä Lankamaailmassa, siellä ihastelin pitkiä lankahyllyjä. Mukaan tarttui pari kerää ihanan pehmeää Bris-lankaa sekä 4 lettiä kirjontalankaa. Saa nähdä mitä niistä valmistuu, suunnitelmia hieman jo on :)

Perjantaina sitten vielä kiiruhdin käymään Sinooperissa ennen junan lähtöä. Tarkoitus oli hankkia sieltä kunnon liimaa koruihin (toivottavasti toimii) vähän korupohjia, helmiä ja pariin pussukkaan sangat. Onneksi aikaa ei ollut kovin paljon, sillä sitä siellä olis mennyt vaik kuinka, niin ihania helmiä siellä oli ym mukavaa. No toisen kerran ajan kanssa. Junamatkalla sain yhdet pitsisukat melkein valmiiksi, kuvia niistä kunhan kerkeen kuvaamaan. Nyt kuitenkin askartelemaan hieman koruja. Näkyillään!

P.S. Ei miulla oo vielä kuulemma tarpeeksi lankaa todettiin torstaina Lankamaailmassa. Jokaisella neulojalla pitäisi olla oman painonsa verran lankaa! Sitten kun on sen verran niin on lupa käydä syömään suklaata :)  No onneksi siihen on vielä aika palkon matkaa tai sit kohta pitää ruveta tyhjentämään kaapin toista puolta lankoja varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...