sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tekeleitä vuosien varrelta

Jouluksi 2012 tein kaikenlaista ne kaikki maailmalla. Jotain tallentui kameraankin.
                          Tässä tonttujoukko lähdössä uusiin koteihin. Lankana Novita huopanen.

 Ja kun niitä tonttuja värkkäilin ajatus jouluenkelistä tuli, jossain olin nähnyt jonkun vastaavan kuvan netissäkin. Tämä enkeli kuitenkin omalla ohjeella tehty. Lankana Novita huopanen.


Tässä joitakin mitä on tullut aikaisemmilta vuosilta tehtyä. Sekalainen sarja kaikkea.
Sydänlapaset ja violetinkeltaiset Aili-lapaset on Novitan 7-veljestä, huovutetut lapaset on Novitan Puro sekä lovikat on tehty Novita isoveli-langasta.
Pari vuotta sitten tehtailin näitä röyhelöhuiveja Katia Ondas-langasta. Tässä muutama.
Musta ja punainen huivi on tehty Novitan bom-bom-langasta pari vuotta sitten. Musta on tehty virkkaamalla ja punainen neulomalla. Valkoinen huivi on tehty Novitan Crystal-langasta neulomalla. Samalla ohjeella oon tehnyt monta muutakin huivia erilaisista langoista esim. Novita Kuura, jota valitettavasti ei enää valmisteta.
Höh, vaikka tiedostossa kuva on oikein päin, niin jostain syystä se itsepintaisesti haluaa olla näin päin. Hmmmm... No joka tapauksessa tässä joulukortteja vuosien varrelta. Valitettavasti ihan joka vuodelta en oo näköjään itselle "muistoksi" jättänyt, etten tekisi samanlaisia :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...