tiistai 12. helmikuuta 2013

Tuubihuivivillitys jatkukoon

Heips,
Kylläpä on ollut mukavaa kun ei oo ollut niin mahdottoman kovia pakkasia. Tänä aamunakin vain -2 astetta, just sopivasti pulkkamäkeen tai muuten vain ulkoiluun. Sit jaksaa taasen puikkoja heilutella, että saisi hieman lankavarastoja pienemmiksi. Aivan ihania lankoja taasen kevään uusissa väreissä tullut kauppoihin, tarttee yrittää kiertää kaukaa.
Tässä taannoin esikoinen esitti toiveen leveästä tuubihuivista. Sopiva lankakin löytyi kaapista ja eikun neulomaan. Tälläinen siitä sitten tuli. Syksyllä tuli tehtyä useampikin tuubihuivi eri väreillä, mutta ne olivat hieman kapeampia ja pidempiä.







 Lankana Karuselli harmaa-ruskea 200g (2 kerää) 46s 10 puikoilla 1o1n.







Ystävä pyysi saada samanlaiset sukat, jotka olin tehnyt aikaisemmin itselle. Tässä sukat valmiina ystävänpäivälahjaksi.  Lankana tuttu 7-veljestä.
Nyt olis ajatuksissa ruveta virkkaamaan perhosia. Hei seuraavaan kertaan. :)

2 kommenttia:

  1. kiva blogi sulla, satuin törmäämään blogilistalla ja oon käyny aina tsekkailemassa. mut asiaksee piti kommentoida et hirmu kiva huivi! teitkö syksyllä minkälaisista langoista? ois kiva itelle tommonen neuloo keväthuiviks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun oot käynyt vierailulla. Syksyllä tein Novitan crystalista yhden (on hieman karkea kasvojen ihoa vasten), pari tein jostain halpis akryylilangasta (en muista nyt merkkiä). Ne ovat olleet kovassa käytössä tytöillä ja pehmeämmät iholla. Novitan teddy tai softy tulee kans mukava, jos tykkää pörrösistä langoista.

      Poista

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...