sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulupukin konttiin meni jotain itsetehtyä...

Heips,
Nyt voisi julkaista täällä, mitä kaikkea mm. meni pukinkonttiin.
Parit pitsisukat esittelinkin jo aikaisemmin täällä, koska arvelen, että niiden saajat eivät käy sivuillani. Ja vaikka olisivat käyneetkin, eivät kuitenkaan varmaan arvanneet niitä omasta paketista löytyvän ;)
Kauratyynyjä valmistui myös muutamia kappaleita...
 
Tässä yksi valmiina menemään pakettiin. Mallin kauratyynyyn otin omasta kauratyynystä, jonka olen joskus vuosia sitten saanut lahjaksi.
Kerran kuulin vihjeen myös lapasista ja yhden kerran kaupassa pari lankakerää "huusi" päästä mukaani (niin käy kyllä aika usein syystä tai toisesta... )
Lankana on Novitan Usva, josta ensimmäinen ajatus oli huovuttamalla tehdä pehmeät lapaset. Huovuttaminen ei kuitenkaan onnistunut mieleiselläni tavalla kokeilukappaleessa, joten suunnitelma B piti ottaa käyttöön ja niin niistä tuli tälläiset. Malli on nimeltään Lovikka-lapaset, linkistä löytyy yksi ohje niiden tekoon. Itse tein kaksinkertaisella Usva-langalla, koska langassa on niin paljon paksuuseroja. Lopusta tein tuubihuivin, 6 mm puikoilla taisi silmukoita olla 46.
Tällä hetkellä puikoilla parit sukat ja pipo, mutta niistä myöhemmin. Suunnitteluasteella on parit sukat ja lapaset ja tietysti monta kivaa mallia mitä pitäisi kokeilla FB:n Voihan villasukka -ryhmän kautta. Onneksi lankaa löytyy kaapista... ;)

Tee sitä mihin uskot

Tee sitä mihin uskot.
Usko siihen mitä teet.
Tee, niin kuin parhaaksi näet.
Älä usko mitä muut sanovat.
Sano, mitä itse ajattelet.
Ajattele itse.
Uskoon kuuluu epäily.
Uskoon kuuluu rohkeus.
Pahinta uskossa on sokeus.
Rohkea uskaltaa epäillä,
eikä näe niiden välillä pienintäkään ristiriitaa.
- Tommy Tabermann


2 kommenttia:

  1. Ihana juttu ! Mukavaa kevään odotusta .Terveisiä lähempänä kuin arvaatkaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko paistaa keväisesti, vaikka pakkanen paukkuu. Kiva kun tykkäät ja terveiset on aina mukavia. :) Mukavaa kevään odotusta myös sinulle!

      Poista

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...